Goedendag,
 

AEX dubbel bodem geplaatst op 506 en nu?!


De Amsterdamse beursgraadmeter de AEX index heeft 29 augustus de bodem 506 getest en plaatst daar tevens een doji cross (candlestick patroon die bodem of top aangeeft). Deze doji cross heeft duidelijk een bodem aangegeven, maar overtuigend blijft het nog steeds niet! Er is namelijk ook sprake van een lagere top ook geplaatst in augustus namelijk de 8e op 533.


Weerstand 533
de meest recente "lagere top" deze moet overwonnen worden willen we een voortzetting behouden in de stijgende trend. Direct boven de 533 ligt tevens een top sinds december 2007 namelijk van 9 mei dit jaar op 538. Daarboven ligt er weerstand op de hoogste koers sinds 2007 namelijk 565!


Steun 506 is de dubbele bodem en hier ligt inmiddels ook het 200 daags gemiddelde. Dat geeft dus gelijk aan dat 506 een zeer belangrijke steun is! Direct daaronder ligt ook een lange termijn trend sinds de bodem van februari 2016 rond 500. Hieronder ligt de eerstvolgende steun pas bij 476.


AEX index

Belangrijke niveaus: weerstand 533 / 538 / 565 - steun 506 / 500
 

Conclusie: "The trend is your friend"! Maar de AEX is wel aan het consolideren eerst bij een slotkoers boven 533 is er een grote kans op voortzetting van de opwaartse trend. OBOS Momentum indicator is nu oversold (over verkocht = klaar om te stijgen) Nogmaals doorbraak boven 533 is nu nodig, bij een daling en slotkoers onder 506 daarentegen kan de AEX zelfs naar de laagste koers van dit jaar brengen nu rond 476.


Analyses zijn bedoeld om aan te geven welke richting het zou kunnen gaan. Als de markten er anders over denken dan past men een analyse aan en herziet men een analyse. Bovenstaande info is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen.
 

*NEW* volgen kan via de nieuwe aanbieder: TradersPlein
ULTMA - USA Lange Termijn Momentum Aandelen, het beste van UMA & ULTA!


Deze aandelen systemen volgen via: TradersWinkel
ULTA - USA Lange Termijn Aandelen - gemiddeld risico, een hoge rendementen!
UMA - USA Momentum Aandelen - gemiddeld tot hoog risico, hoogste rendement!
ELTA - EUR Lange Termijn Aandelen - lage risico, boven gemiddeld rendement!


* Resultaten ULTA & UMA zijn in EUR, USD wordt altijd direct gekocht/verkocht!

 


Openheid, eerlijkheid en transparantie staat bij mij hoog in het vaandel !!

Heeft u dus nog vragen? Aarzel niet bel en/of e-mail mij!

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema
Tips2Trade

T: +31 610 588 668
W: Tips2Trade
M: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

We hebben 717 gasten en geen leden online